Verzendmethodes


Land: Eerst laat je ons weten of je de bestelling in Nederland, België of in een ander land wilt laten bezorgen. Dit in verband met de verschillende verzend- en betaalmethodes die wij bieden. Wanneer je de bestelling in een ander land wilt laten afleveren, zoeken wij de beste wijze van verzenden voor je uit.

Verzendmethodes Nederland: Wij verzenden de bestellingen binnen Nederland met PostNL en met DHL. Indien mogelijk zullen we je bestelling als brievenbuszending versturen. Hiermee houden we de verzendkosten voor je zo laag mogelijk. Briefpost wordt door ons altijd met PostNL verstuurd. Voor pakketzendingen kun je kiezen uit verzending met PostNL of met DHL. Met PostNL ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare levering. Levering met DHL is een stuk goedkoper maar duurt langer en levering op een voorkeurdag kan niet worden gegarandeerd. Wel kun je bij DHL als afleveradres een DHL Servicepoint opgeven zodat je daar je pakket kunt afhalen wanneer het je uitkomt. De maandag is geen werkdag bij DHL. Je ontvangt een email van ons wanneer je bestelling wordt verstuurd. Indien de bestelling als pakket wordt verzonden, ontvang je de pakketgegevens zodat je de zending kunt volgen op www.tracktrace.nl danwel www.dhlforyou.nl.

Gratis bezorgen in Leiden: Bestellingen met een afleveradres in Leiden worden gratis door ons bezorgd! 

Afhalen: Je kunt er voor kiezen om je bestelling bij ons in Leiden af te halen. Dat kan alleen op afspraak. Na ontvangst van je bestelling zullen wij hierover contact met je opnemen.

Verzendmethodes buitenland: Wij verzenden de bestellingen naar het buitenland met PostNL. Indien mogelijk zullen we je bestelling als brievenbuszending versturen. Hiermee houden we de verzendkosten voor je zo laag mogelijk.