Schrijven & Kleuren

<< Vorige - Volgende >>


Crayon Rocks 8 (ecru)Klik op onderstaande afbeelding(en) voor een grotere weergave.


Crayon Rocks 8 (ecru)


€ 5.95
Crayon Rocks krijtjes soja 8 kleuren - Ecru
Crayon Rocks zijn de geweldige nieuwe krijtjes gemaakt van sojabonen uit de VS. Je kunt kiezen uit verschillende verpakkingen, De krijtjes zitten in een mooi zakje gemaakt van ongebleekt katoen dat je met een koord gemakkelijk kunt sluiten.
Kleuren: rood, groen, blauw, geel, oranje, paars, bruin en zwart.

De kleuren van de Crayon Rocks zijn natuurlijk en schitteren op het papier, doordat je met deze krijtjes in laagjes kan krijten, krijg je ontzettend mooie tekeningen vol kleur en energie. De kleuren plakken niet op elkaar.

Oorspronkelijk zijn de Crayon Rocks gemaakt voor kinderen en volwassenen die moeite hebben normale krijtjes in pen greep vast te houden. Deze krijtjes versterken de spieren in de hand en zorgen daardoor voor een goede basis om te leren schrijven. De Crayon Rocks zijn makkelijk vast te houden en ze worden in de VS veelvuldig gebruikt door ergotherapeuten om de fijne motoriek te ontwikkelen. Inmiddels zijn er veel meer mensen die deze krijtjes hebben ontdekt, het zijn gewoon hele prettige krijtjes om een mooi kunstwerk mee te maken! Dus eigenlijk zijn de Crayon Rocks voor iedereen, klein of groot, dik of dun, jong of oud en beperkt of niet. De krijtjes zijn geschikt voor iedereen die zijn creativiteit wil uiten.

Volgens officiële richtlijnen zijn de Crayon Rocks niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar vanwege inslikgevaar.

Crayon Rocks is ontwikkeld door een Amerikaanse lerares Barbara Lee, die werkte met kinderen met een motorische of emotionele beperking. De krijtjes zijn geïnspireerd op Jan Olsen, OTR en het 'Handwriting without tears' programma.?? De meeste krijtjes worden gemaakt van aardolie. De Crayon Rocks die gemaakt zijn van soja zijn daarom een stap in de goede richting, want soja is een hernieuwbare bron. Verder is er ook geen schade aan het milieu toegebracht met het verbouwen van deze sojabonen. Deze sojabonen komen namelijk van de akkers in Hestand Kentucky, en deze akkers bestonden al. Er zijn dus geen bossen gekapt om plaats te maken voor akkers.Andere klanten kochten ook: